2 BikBok Tops

I lördags när jag egentligen var ute efter att hitta en massa julklappar passade jag även på att köpa någoning till mig själv. Köpte faktiskt mer julklappar än saker till mig själv. Så jag är ändå nöjd med lördagens shopping då jag faktiskt köpte de flesta julklapparna jag var ute efter. 
 
Jag hittade dessa två toppar. De är likadana men olika färger. Eftersom att det var 'Black Friday' i fredags och vissa butiker hade det hela helgen så kostade dessa endast 49 kronor styck. Så då var jag bara tvungen till att köpa två när det endå var så bra pris. En i svart för att jag älskar svarta kläder och det är det jag bär mest. Men en röd också. Min kompis Samuel tyckte att jag skulle köpa den och tänkte att det passar ju bra nu till jul. Men den röda passar även till ett par höga svarta jeans. Så enkla men så snygga. Polokragen är det det lilla extra. 
 
Dock så hittar jag inte dem här topparna på BikBoks hemsida, men det finns så mycket flera toppar där som jag gärna hade klickat hem. Såg även att de har lite rea nu på både blusar och toppar så det är ju nu man borde passa på. ♥ 
 Kom ihåg mig?