rainy days

Hej kompisar! Min svenska lärare var sjuk idag så fick sluta tidigare. Så jag och mina kompisar passade på att gå och fika. Tog en biskvi och kaffe. Så gott verkligen. Jag tackar heller inte nej till att få sitta och snacka lite skit med mina kompisar. För det är lite trevligt faktiskt. 
 
Jag ska snart gå och sova. Blir en tidig morgon imorgon för att jag ska på företagar-frukost som börjar kl 7.30. Tillbaka till skolan och jag slutar innan 16.00. Så en lång dag blir morgondagen för mig. Jag har som sagt ett UF företag och tänkte göra ett inlägg där jag förklarar vad det är (för er som inte vet) och sen skriva lite om min produkt. Kanske någon som till och med vill köpa! 
 
Säger godnatt så ska försöka blogga imorgon om jag hinner. Kram på er! ♥ 
 

long time no see

Nu har jag varit borta i en månad igen. Jag kan bara säga att bloggen har varit lite lagd åt sidan. Haft så mycket i tankarna och så mycket att göra. Har väl inte mått så där tipp topp heller. Men ska föröska börja blogga lite nu. Det är ju snart jul och jag längtar så mycket! Så mysigt med jul och det ska bli så skönt att bara få ha någoting annat i tankarna. 
 
Börjar bli lite små trött så snart ska jag nog ta och gå och sova! Godnatt! ♥ 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se