Maybe you've met the right person, but you're just not ready to fall in love.

 

Godmorgon ♥

Godmorgon måndag! Första dagen på sportlovet och är så glad att få vara ledig denna vecka. Bytte i sängen igår och det bästa jag vet är nya rena lakan. Jag brukar även hänga ut mina kuddar och täcke en liten stund så de blir så där extra härliga. 
 
Vad händer idag? Jo idag ska jag dammsuga mitt rum och min soffa för imorgon kommer min älskade kusin Malin hit. Ska bli så kul att få umgås med henne. Denna gången har jag ju körkort också så nu kan vi göra precis vad som helst nästan. 
 
I fredags så skaffade jag mig ett litet klösträd till mina katter. Vi har en uppe men jag bor i källaren och den ena katten (inte den på bilden) tycker väldigt mycket om att klösa på min soffa. Båda två verkar gilla den och so far so good för har inte hört eller sett något klös på min soffa förutom på klösträdet. 
 
NU dags för kaffe! Ha en bra dag! Kikar säkert in lite senare. Kram ♥ 
 
 
 

Urban Decay Naked 2

I början av januari köpte jag mig en palett som jag har velat ha i säkert 5 år. Jag skojar verkligen inte. Det är Urban Decays Naked 2 palett. Det är färger som verkligen tilltalar mig och jag älskar att exprimentera med ögonskuggor.
 
I denna palett så har du verkligen allt du behöver. Från en ljus matt till en mörkare matt som passar perfekt att sudda ut med eller att ha i globlinjen. En ljus lite highlight ögonskugga som passar perfekt i inre ögonvrån eller under ögonbrynen. En massa skimriga ögonskuggor och det bästa är den längst ut. En svart matt ögonskugga. Det är perfekt för att glömmer man sin kajal eller eyeliner så är det inte helt kört ändå för med en svart matt ögonskugga kan man ändå göra rätt mycket med, speciellt om man glömt sim eyeliner. Som ni märker så älskar jag denna paletten! 
 
Mina favoriter är: Half Baked, Bootycall, Chopper, Tease och YDK. Alla är såklart en favorit men det är nog dem jag använt mest. 
 
Det bästa är också att du får med dig primer samples. Alltså man får med sig fyra olika prover på deras ögonprimers. Man får med orginalet, EDEN som är matt, SIN som är skimrig och Anti-Againg. Den sista kanske inte passar mig riktigt som är 19 år men jag tänker ändå prova den OCH det är mycket produkter i proverna. Den första orginalet räckte mig i nästan 2 månader! 
 
Den finns att köpa HÄR eller tryck på den första bilden. Fri frakt till och med! 
Nästa köp från Urban Decay blir nog Naked 3 paletten eller en bronzer palett. 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se