Julkalender

Vanligtvis brukar jag enbart ha en vanlig chokladkalender att öppna varje dag enda fram till julafton. Men i år har jag skaffat mig en till. En lite roligare. Det är en julkalender från Glitter.se. De hade tre olika. En med bara smycken, en för barn och den jag har som är mer beauty grejer i. Tänkte att den passar mig mest då jag tror faktiskt att det ska finnas smink i. Den kändes även roligare då det känns som att det är mer olika saker i än att man bara får smycken osv varje dag. 
 
Min idé är att jag ska visa er varje dag vad jag får. Tänkte att det kan vara roligt och det börjar redan imorgon. Det känns verkligen inte som att det är december (!) redan imorgon. Synd bara att snön försvann. Annars hade det nog känt mer som jul. Är det snö där ni bor? 
 
I alla fall så är jag grymt taggad på jul. Alla fina julpynt, jumust, julgodis och maten. Är så himla sugen på julbord. Bara det att jag är hungrig nu när jag sitter och skriver detta gör det inte bättre. Får helt enkelt vänta till julafton. Ha det bra med er! Kram. ♥ 
 

60 second makeup look - Natural #1 | VIDEO

Min helg

Hej allihopa! Är det bra med er? Jag har mått lite sådär över helgen. Är säker på att jag faktiskt hade lite feber igår också. Jag hade tänkt att jag skulle fixat med mitt rum i lördags. Tagit fram julpynt och sen filmat det som en 'room tour christmas edition'. Men tänkte att jag skulle filma det idag och försöka få upp den ikväll eller imorgon kväll. Varför jag säger imorgon kväll är för att det redan kommer ut en video imorgon som jag tidsinställt. 
 
I lördags fick jag dock mycket gjort. Köpte en hel del julklappar så jag är nästan klar. Köpte såklart lite till mig själv. Lite saker ska jag visa här på bloggen. När jag kom hem var jag helt däckad. Somnade en stund och vaknade med världens huvudvärk. När jag vaknade på söndagen mådde jag lite bättre så jag och Samuel åkte till Ludvika för att titta lite där också. Köpte fler julklappar också. Känns skönt att jag är ute i tid, och att jag snart är klar med alla julklappar också.
 
På kvällen dock kom huvudvärken igen och hade så ont i kroppen. Tog ett bad men det hjälpte inte. Fick bara mer huvudvärk. Frös ena stunden och svettades den andra. Så är säker på att jag hade feber. 
 
Nu ska jag fika med mina föräldrar som precis har kommit hem från jobb. Förresten, har ni testat att ha avocado på macka. Det är så grymt gott, ni måste testa. Har på lite salt också. Dessutom är det bröd som mamma har bakat själv. Så grymt gott. ♥ 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se