en riktig myshelg

Hur har eran helg varit? Det slutade med att vi inte åkte till sommarstugan igår utan det fick bli en dag hemma. Min syster kom hit med sina hundar. Så på kvällen satt jag, brorsan och syrran på min soffa och kollade på Spring. Mysig dag om jag får säga det själv. Har dock varit otroligt trött hela helgen. Just nu är jag så trött så skulle kunna gå och lägga mig redan nu. 
 
Idag söndag har jag, städat min toalett (har en egen eftersom att jag har mitt rum i källaren), tvättat alla mina sminkborstar och bakat. Kanske därför jag är så trött. Förresten, jag vet att jag har fått ett antal frågor om hur jag tvättar mina sminkborstar. Jag tänkte att jag skulle göra ett inlägg här framöver om hur jag gör. Det är så super enkelt att jag knappt behöver visa. Men tänker göra det ändå. Jag har till och med funderat på om jag skulle göra en video. Men håll utkik här framöver! 
 
Ha en bra söndagskväll! Kram. ♥ 
 

fredag

Denna vecka har gått för fort. Fredag igen. Klagar dock inte på att det är fredag. Behöver helg. Känner mig väldigt trött. Sitter på soffan och har båda katterna bredvid mig. 
 
Har ingen aning om vad jag ska göra i helgen. Ska eventuellt till min sommarstuga imorgon, bara över dagen. Annars så händer det inte så mycket. Men som jag skrivit förut, det är skönt när man inte har något planerat ibland. 
 
Ha en härlig fredagskväll! Kram, ♥ 
 

soliga höstdagar

Fick en mysig söndag igår. Firade mormor och fikade på god kaka och rulltårta som mormor till och med hade bakat själv. Hon blev även glad över min present som jag förklarade i mitt förra inlägg. Det som jag tyckte var så härligt var att vi satt ute på altanen. En solig varm höstdag. Vi har verkligen fått en skön höst och jag hoppas att det håller i sig lite till. Så slipper man bli så deprimerad utav regn och rusk...
 
En massa bilder kommer här! Ha en bra dag! Kram. ♥ 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se