Tre februari favoriter: Läppar

Tre favoriter i februari månad är två läppstift och ett läppglans. Vi börjar med det första. 
Det är en färg som kompleterar din egna läppfärg riktigt bra. Det gör den i alla fall på mig. Dock är den nog snäppet mörkare än min egna läppfärg men det gör att det bara blir ännu snyggare när läppstiftet är på. Använder det både till vardags och till fest. Ibland använder jag en läppenna till men går lika bra utan. Formulan är som sagt satin vilket betyder att den är matt men ändå inte. Den blir inte lika torr i konsistensen som om det skulle vara matt men det sitter på länge ändå. Kostar 195 kronor på KICKS. 
Som ni ser så är det väldigt likt som läppstiftet ovan men en aningen lite ljusare och det har en mer rosa underton. Fortfarande en "nude" färg som sagt. Jag skulle vilja kalla detta läppstift en 'dupe' för MAC läppstiftet också. Alltså att detta läppstiftet är en billigare variant av det dyrare. Det sitter väldigt bra, håller alltså väldigt länge och går så lätt att lägga. Det enda som jag kan tycka är lite skilnad, förutom det otroliga priset är att det är lite mer krämigare. Nu ska ni få höra priset, det kostar endast 68 kronor på feelunique. Det är alltså över 100 kronor billigare än det från MAC. Är så nöjd med detta läppstiftet och är glad att jag köpte det. 
Tanya Burr Cosmetics - Färg Chic 
Detta läppstift har Youtubern Tanya Burr kommit ut med. Dock har det utgått ur sortimentet och när hon förnyade produkterna så tog hon bort just denna färgen Chic. Har fler favoriter men just denna finns inte mer. Vilket jag kan tycka är lite konstigt för denna var det många som gillade. Vad jag har gjort är att jag lägger detta efter att jag lagt läppstiften som jag visade ovan, inte alltid men oftast har jag gjort det. Blir verkligen superfint och pigmenteringen i dessa läppglansen är helt otroliga.
Men jag tror att Just Peachy och Afternoon Tea passar också även Day Dream om man vill ljusa upp det lite.
 
Det det var alltså mina tre läpp-favoriter i februari månad. Hoppas ni gillade detta inlägg. Kram. ♥


Sarah    •  

Kul o få veta vilka dina favoriter e :)

Wilma Ahlborg    •  

Sv: nej men det är precis så jag också känner haha, så himla roligt att ha masa olika färger! Jaa men visst är de, ja den är så fin!! :)

Men åh tack vad glad jag blir!! Detsamma verkligen :) kramis!


Kom ihåg mig?